fbpx

Underholdning til reception

Entertainer med over 25 års erfaring

Jeg lever af at få folk til grine til festlige arrangementer, hvorfor jeg gerne kommer ud til dig, og laver underholdning til reception. Mit navn er Henrik Bruhn og jeg er professionel entertainer.

Jeg har over 25 års erfaring indenfor underholdningsbranchen, hvor jeg startede ud som festmusiker. Derefter vandt jeg Danmarksmesterskabet i Stand up Comedy i 2003, og sideløbende har jeg dygtiggjort mig i trylleri og Close up magi.

Let underholdning til reception med komik, trylleri og fotograf

Jeg har erfaret, at en reception er en anden type fest end for eksempel en fødselsdag, hvor alle gæsterne sidder omkring opdækkede borde. Det har jeg taget højde for, når jeg skal underholde til din reception. Oftest er det sådan, at gæsterne til en reception kommer og går, og står rundt omkring i lokalet, og her har jeg skræddersyet små underholdningsscenarier. Scenarier som både indeholder komik, trylleri og en masse festlige billeder.

Når du booker mig som underholdning til reception kan du forvente, at jeg er professionel og altid gør mit bedste for dig og dit arrangement.

Den falske festfotograf til firmafest

Jeg ankommer til din fest som fupfotograf, hvor min fornemmeste opgave er at underholde dine gæster i de grupperinger de nu engang står i. Over skulderen har jeg min sorte kamerataske, som jeg hiver et spejlrefleks Nikon kamera op ad. Jeg tager billeder af dem, og underholder med små trylletricks og komiske indslag.

Når jeg har mødt alle gæster, går jeg tilbage til de gæster, som stadig er til receptionen, og giver underholdningen et nøk op. Hvordan jeg løfter underholdningen til næste stadie, vil jeg ikke afsløre. Én ting kan jeg love dig, og det er, at det bliver hylende sjovt!

En gave til dig fra mig

I løbet af receptionen har jeg taget omkring 100 billeder af gæsterne og festen som helhed. De billeder sender jeg til dig som en gave fra mig. Så har du et evigt minde om en god fest, og formidabel underholdning til reception.

Du kan ringe til mig lige nu og her på telefon 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato i kalenderen. Du kan også få et pristilbud og se mit materiale om underholdning til reception her:

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha' det godt!

Pernille S

STOFA A/S

Underholdning for alle

Jeg målretter mit show, så det ikke fornærmer nogen og alle morer sig uanset alder.

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger - alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så
 fantastisk - jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Underholdning til firmafest

Underholdning kan også være i hverdagen. Her er der komik til at sparke et salgsmøde igang!

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på Euc syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger - alle syntes, det var super godt.

EUC Syd

Underholdning til møder

Komik kan være et fantastisk indslag til firmamøder. Det får humøret op og dermed indlæringsevnen, interessen og genkaldelsen.