fbpx

Underholdning til julefrokost – Skuespil, fupfotografi, trylleri og komik som julefrokostunderholdning

Der er julefest lige om lidt, og hvad er mere festligt end underholdning til julefrokost? Book det nu, så du er sikker på, at du og dine gæster får underholdning i topklasse. Jeg er en professionel entertainer, som har styr på både de ædru, lettere berusede og totalt fulde gæster.

Danmarksmester i stand up

Jeg har arbejdet som professionel komiker siden 2003, hvor jeg vandt DM i Stand Up Comedy. Før komikerkarrieren tog jeg ud som festmusiker til diverse arrangementer. Til dato har jeg underholdt til omkring 1000 fester og julefrokoster – jeg har erfaret, hvad der virker og hvad der virker rigtig godt!

Underholdning til julefrokost skal være sjov og festlig. Det er uanset, om det så er til en privat julefrokost eller en firmajulefrokost. Jeg har sammensat julefrokost underholdning med komik, trylleri og skuespil. Hele denne kombination giver en topprofessionel falsk festfotograf!

Falsk festfotograf som underholdning til julefrokost

Den falske festfotograf egner sig perfekt til julefrokost, da festen lige får et ekstra nøk op. Når du booker mig som festfotograf, kan du forvente, at underholdningen har fire faser.

Den anonyme fase

Forsinket ankommer jeg til julefrokosten som festfotograf. Jeg undskylder det sene tidspunkt til gæsterne, men ingen har ligesom booket en fotograf til anledningen. Uden at blinke sætter jeg kameratasken fra mig, tager mit Canon spejlrefleks op, og går i gang med at tage billeder!

Forvirringsfasen

Gæsterne synes, at jeg er underlig og opfører mig af og til fuldere end dem. De begynder at viske og smågrine af mig, men er stadig tilbageholdende, for det er jo ikke pænt at grine af en særling!

Ekstrem fasen

Nu holder julefrokost gæsterne sig ikke længere tilbage. De skraldgriner og leger med på mine unoder. Der hersker ikke længere tvivl om mine særlige karaktertræk – for hele selskabet ved, at jeg er hyret til at underholde.

Underholdningsfasen

Sidste del af min underholdning til julefrokost er kommet. Der skal tages fællesbilleder af hele slænget. Jeg har spurgt arrangøren efter et par personer i flokken, som kunne trænge til lidt ekstra gas. De personer kommer i fokus og får for en stund en ordentlig omgang “røg”, som er til stor morskab for dem og resten af gæsterne.

Julegaven til arrangøren og gæsterne

Det er jo kun jul én gang om året – derfor skal I have en gave af mig. Imens jeg har underholdt til julefrokosten, har jeg taget omkring 100 billeder. De billeder er en gave fra mig til dig/jer, så I altid kan mindes en fed aften med ekstremt god underholdning til julefrokost.

Ring til mig på 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke mig som underholdning til julefrokost.

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha' det godt!

Pernille S

STOFA A/S

Underholdning for alle

Jeg målretter mit show, så det ikke fornærmer nogen og alle morer sig uanset alder.

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger - alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så
 fantastisk - jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Underholdning til firmafest

Underholdning kan også være i hverdagen. Her er der komik til at sparke et salgsmøde igang!

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på Euc syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger - alle syntes, det var super godt.

EUC Syd

Underholdning til møder

Komik kan være et fantastisk indslag til firmamøder. Det får humøret op og dermed indlæringsevnen, interessen og genkaldelsen.