Go´daw i stuen og velkommen til. Udover at jeg synes, du bare skal gå direkte til telefonen og ringe på 22 82 40 85 og booke mig, kan jeg fortælle om mig selv, at jeg er lige den underholdning, du står og mangler til dit næste arrangement – nu kan du roligt gå videre til at booke mig!

Go´daw i stuen og velkommen til. Udover at jeg synes, du bare skal gå direkte til telefonen og ringe på 22 82 40 85 og booke mig, kan jeg fortælle om mig selv, at jeg er lige den underholdning, du står og mangler til dit næste arrangement – nu kan du roligt gå videre til at booke mig!

Nå, men så kan jeg da skrive, at du simpelthen ikke finder bedre underholdning i kongeriget. Jeg garanterer for at sætte dig og dine gæster i en grædende grine-tilstand!

Foruden at have underholdt til et utal af private fester, er jeg også meget brugt af de store firmaer såsom: A.P. Møller, ATP, Danfoss, Grundfos A/S, IBM, KPMG, Legoland A/S, Maersk Trading, National Banken, Novo Nordisk, Sonofon og mange flere!

Som du kan se på listen, har jeg snart optrådt for Gud og hver mand. Eller nej, det med Gud bliver jo nok mit sidste nummer. Men jeg er vældig frisk på dit arrangement – også selvom det skulle blive det sidste!

SÅ skal der bookes!

Ja, jeg er så sjov, at jeg vandt titlen som Danmarksmester i Stand-up Comedy i 2003. Jeg har været med i en masse på TV2 Zulu, TV3 og Kanal 5,6 og 9 – og ja, jeg spiller Erik Clausens søn i filmen ”Ledsaget udgang” og “Frihed på prøve”. Du kan se lidt af det, jeg har lavet, ved at klikke på min præsentationsvideo herunder. Jeg har faktisk optrådt over 800 gange med mit show, og JO – det er mig fra Comedy-Kuren, der blev sendt på Kanal 5, og nu lever jeg af at levere underholdning til fest. DET VAR DEN BOOKING DU KOM FRA! Ring nu på 22 82 40 85 eller, hvis du hellere vil, kan du jo også klikke dig videre på knappen til højre. Jo, jo, book du bare løs – SÅ SES VI TIL DIN FEST!

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Har du et spørgsmål?
Stil dit spørgsmål her, og jeg vender fluks tilbage til dig!

Ved at bruge denne formular acceptere du at jeg svarer på sms.