fbpx

Underholdning til fødselsdag – Fupfotografi, komik, trylleri og skuespil som fødselsdagsunderholdning

En fødselsdag er en glædens dag – jeg kan hjælpe dig med at gøre den endnu mere festlig og humørfuld gennem målrettet underholdning til fødselsdag. Uanset om fødselsdagsbarnet er 18 eller 80 år, så kommer jeg med underholdning i særklasse og får uden tvivl trænet gæsternes lattermuskler!

Professionel entertainer

Jeg har arbejdet som professionel komiker siden 2003, hvor jeg vandt DM i Stand-up Comedy. Sidenhen har jeg kombineret mit komikertalent med trylleri og skuespil, hvilket har givet mig inspiration til at underholde som falsk festfotograf.

Jeg har nu underholdt til over 200 fødselsdage landet rundt, og observeret ca. 500 fester fra første parket, hvor jeg har erfaret, hvad der får folk op ad stolene. Ikke mindst set, hvad der skal til for at få fødselsdagsbarnet og gæsterne til at føle sig godt underholdt. Desværre har jeg også set det modsatte – men det har jeg kun lært af! 

Jeg har set det hele – de tåkrummende pinlige og de, der har lagt folk ned med latterkramper – jeg har på den måde fået mig en masse erfaringer i, hvad der virker, og hvad der ikke gør.

Falsk festfotograf som underholdning til fødselsdag

Jeg er en entertainer i særklasse, for jeg kombinerer mange af mine talenter i min underholdning til fødselsdag. Nemlig komikken, trylleriet og skuespillet. Når du booker mig som falsk festfotograf, kan du forvente underholdning i fire faser.

Den anonyme fase

Jeg dukker op til fødselsdagsfesten noget forsinket og undskylder tidspunktet. Fødselaren kan dog ikke helt forstå, hvad jeg laver der, da hun/han ikke har bestilt en fotograf. Faktisk aner ingen af gæsterne, hvem der har hyret mig til jobbet. 

Forvirringsfasen

Der bliver nu snakket lidt i krogene og sendt undrende blikke til mig, da de synes jeg virker småfuld og lidt til den underlige side, når jeg går rundt ved bordene og tager billeder med mit Canon spejlreflekskamera.

Ekstrem-fasen

Nu falder alle brikkerne på plads hos gæsterne. Der er ingen tvivl længere – jeg er ikke hyret som festfotograf, men som professionel entertainer. Jeg skruer op for komikken og tager de mest mærkelige festbilleder.

Underholdningsfasen

Turen er kommet til det skønne fødselsdagsbarn. Jeg holder skrapt fokus på værten, hvor han eller hun nu udsættes for lidt “røg”. Det er “røg”, som er yderst sjovt for hele selskabet, hvor jeg professionelt vurderer situationen og gæsterne, så det holdes i en sober tone.

En ekstra fødselsdagsgave

Nok er jeg en falsk fotograf, men mit kamera tager udmærkede billeder. Under mit indslag tager jeg ca. 100 styks, som jeg naturligvis giver til fødselsdagsbarnet. Det er min lille gave – som et evigt minde om en god fest og ikke mindst underholdning til fødselsdag. Jeg kan love dig, at du vil grine – som jeg sagde, så er jeg kun en falsk fotograf – til gengæld hylende morsom.

Du kan ringe nu på 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato med det samme. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen for at få et tilbud og se mit materiale om underholdning til fødselsdag:

TAK for en superb aften

Det var edder..... godt

Overraskende - humørfyldt, og helt igennem en dejlig overraskelse for Karsten og vores gæster

(hold kæft - hvor var han god) er bare én af de sætninger - der flyver rundt i havnen.

TAK

Lisa Hansen

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags...det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig, vi kontakter.

Peernille Fyhns

Hej Henrik!
 
Det var en super fest - sikke en kanon underholdning, folk var helt vilde med dig 👍 der blev snakket om dig resten af aftenen.
Super start på en fest, tak😊
Charlotte Strand

Hej Henrik!
Jeg havde glædet mig meget til du skulle komme og var vældig glad for dit indslag.

Mange af gæsterne gav udtryk for det samme, vi morede os dejligt. Jeg vil huske dig, også til andre.

 

Johnnie Phillipsen

Hej Henrik

Håber du kom godt hjem fra Thyborøn i lørdags. Vi var bare tilfredse og det var fødselaren også. Han var helt oppe og køre, og tak for lidt ekstra optræden. Lars går meget op i at trylle med kort, så det var bare perfekt. Vi snakker meget om dig her i Thyborøn, det er langt ude bag de yderste klitrækker, det er ikke hver dag, der kommer en Henrik Bruhn, kendt fra TV.

Meget sjovt, så vi dig på TV i går aftes, og vil følge dig igen i dag.

Birthe og Henning Byskov