Underholdning til firmafest

Skuespil, komik, trylleri og fupfotografi i én samlet pakke

Underholdning til firmafest

Skuespil, komik, trylleri og fupfotografi i én samlet pakke

Underholdning til firmafest

Skuespil, komik, trylleri og fupfotografi i én samlet pakke

Tidligere kunder

Underholdning til firmafest er en god måde at skabe endnu mere sammenhold mellem medarbejderne. Derfor er det en god idé at booke underholdning, som kommer udefra. Det kunne for eksempel være mig, Henrik Bruhn som fupfotograf!

Jeg er professionel entertainer med hang til at være usandsynligt dygtig, og jeg vil uden tvivl få firmagæsterne og personalet til at skraldgrine!

Underholdning til firmafest skal passe perfekt til firmaet og gæsterne

Jeg har levet som professionel komiker, siden jeg vandt DM i Stand-up Comedy i 2003, og efterfølgende har jeg optrådt ved over 200 firmafester – store som små virksomheder landet over. Derudover er jeg tryllekunster og i tidernes morgen (for 20 år siden) tog jeg rundt som festmusiker.

Jeg har efterhånden været til ret mange fester og erfaret, hvilken type underholdning der virker allerbedst til firmafester. 

De fleste af os har været til en firmafest eller firmajulefrokost og bevidnet, at der altid er et par gæster i forsamlingen, som starter hårdt ud med drikkevarerne.

Når jeg så kommer med underholdningen, så er gæsterne på grænsen til (meget) fulde. Den situation har jeg stået i mange gange, og den håndterer jeg altid professionelt, så både de og de øvrige gæster bliver involveret.

 

Den falske festfotograf til firmafest

Jeg har erfaret mig, at komik og trylleri fungerer hylende godt som underholdning til en firmafest. Faktisk så godt, at jeg kommer som falsk festfotograf, hvor jeg kombinerer komik, trylleri og skuespil i underholdningen.

Når du booker mig som falsk festfotograf, kan du forvente fire faser i underholdningen.

1. Den anonyme fase

Jeg ankommer til firmafesten i al hast og undskylder min forsinkelse. Ingen af gæsterne ved, at jeg blot er en falsk festfotograf, som om lidt begynder at opføre sig lidt underligt af en fotograf. Jeg har et stort spejlreflekskamera med, som jeg gør klar og begynder at knipse løs til festen.

2. Forvirringsfasen

Fasen, hvor gæsterne begynder at viske lidt til hinanden, om jeg ikke er lidt småfuld eller mærkelig af en professionel fotograf at være.

3. Ekstremfasen

Der er ikke længere nogle af gæsterne, som tror på, at jeg er en hyret fotograf. De har opdaget, at jeg er en entertainer, som laver sjov og tager underlige billeder af dem.

4. Underholdningsfasen

I den sidste fase skal der tages fællesbillede af alle medarbejdere. Inden ankomsten til festen har jeg fået nogle navne på folk i personalegruppen, som skal have lidt ekstra “røg”. Dem sætter jeg i fokus, så det både bliver sjovt for dem og deres kolleger.

Se min præsentationsvideo:

OBS! Jeg fraskriver mig alt ansvar for medarbejdere der:

  • Tisser i bukserne
  • Dør af grin
  • Klager over ømme mavemuskler

Det lyder bare super fedt! Hvis du også synes det, så synes jeg, at du skal tage kontakt til mig med det samme!

Telefon: 22 82 40 85

E-mail: kontakt@henrikbruhn.dk

Firmagave til jer fra mig

Professionel underholdning til firmafest viser medarbejderne, at der er lagt kræfter i at forkæle dem og underholde dem. Derfor har jeg en gave til hele personalegruppen. Nemlig mine ca. 100 billeder, som jeg knipser under firmafesten.

Nu får du pludselig en fest, som bliver talt om igen og igen. Tømmermændene dagen efter bliver glemt, men det er underholdningen og selve festen ikke! 

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give din personalegruppe den bedste underholdning til firmafest. Underholdningen er i topklasse og jeg elsker mit arbejde – det vil smitte af på jer!

Er du interesseret i at gøre jeres fest helt fantastisk?

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Har du et spørgsmål?
Stil dit spørgsmål her, og jeg vender fluks tilbage til dig!

Ved at bruge denne formular acceptere du at jeg svarer på sms.