Markedsmonopol

Hvis du vil dominere dit marked i dag!

Vælg et af disse 3 emner, eller få mig til at skræddersy et foredrag til dit arrangement

Arbejdsglæde

Vi bruger lige så lang tid hver dag på at arbejde som vi gør på at sove … Derfor er god søvn og stor arbejdsglæde to vigtige ting for at leve et lykkeligt liv.

Der er i øvrigt videnskabeligt bevis på, at en god nats søvn og et godt arbejdsliv går hånd i hånd i den moderne og travle, vestlige verden.

Klik her for at læse mere om mit foredrag om arbejdsglæde!

Tab dig eller dø!

Det har aldrig været mere relevant, at være glad i sin egen krop. Det har enorm betydning for, hvordan man har det – ikke bare helbredsmæssigt, men også på ens egen psyke, som bliver påvirket af ens fysiske velvære.

Men det er ikke altid lige let at tage sig sammen og tabe sig. Derfor er det en super god idé at høre successhistorier fra andre, hvor det nærmest virkede umuligt at nå i mål.

Klik her for at læse mere om mit foredrag “Tab dig eller dø!”

Foredragsholder

Dette er min side, hvor du kan booke mig til foredrag. Jeg tilbyder mange former for foredrag og de er alle skræddersyet lige efter jeres behov.

Jeg har dog 3 faste, som alle omhandler ting, jeg har enten oplevet eller erfaret igennem hele mit liv.

Klik dig videre her, for at læse om dem!

  • Vidste du, at uanset hvad du beskæftiger dig med, så kan du overtage og dominere dit marked, hvis du har de rigtige værktøjer?
  • Vidste du, at de rigtige værktøjer ikke koster penge?
  • Og vidste du, at det vil tage dig mindre end 6 måneder fra i dag at blive markedsdominerende indenfor din branche … Uden at du skal risikere en eneste krone?

Jeg driver til dagligt mit marketingsfirma Komplet Marketing, og jeg underviser hver dag mine klienter i kunsten at overtage og dominere et marked – helt uden risiko, usikkerhed eller investering.

Jeg benytter mig af helt alternative og nyskabende marketingsteknikker, der vender op og ned på alt, hvad du før har set og brugt!

Du kan lære det hele igennem foredraget Markedsmonopol!

Jeg fortæller hele strategien, der for rigtig mange er en kæmpe øjenåbner – og jeg viser dig helt ned i de taktiske detaljer, hvordan du implementerer det med det samme.

Uanset hvem du er og hvilken branche du er i, kan du bruge mine teknikker – så book foredraget med det samme … Det tjener sin pris ind mange gange i løbet af en måned!

Efter foredraget får alle deltagere udleveret gameplan med prioriteret rækkefølge for implementeringen af de foreslåede strategier.

Brug kontaktformularen nedenfor, for at komme i kontakt med mig.

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!