Underholdning til konfirmation

Fupfotografi, komik og trylleri – alt i én pakke

Underholdning til konfirmation

Fupfotografi, komik og trylleri – alt i én pakke

Hej Henrik

Tak for sidst! Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger – alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.
Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så fantastisk – jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

trustpilot image

Konfirmationen er en af de dage, som unge mennesker glæder sig allermest til. Det er den dag, man bekræfter sin tro til Gud, hvor man så til gengæld bliver dynget til i gaver, kærlighed og vigtigst af alt – en helt igennem uforglemmelig fest. Derfor er den perfekte underholdning til konfirmationen super vigtig!

Stand-up comedy er i høj kurs som underholdning til konfirmation. De unge konfirmander er vilde med kombinationen af seriøsiteten og humoren i min underholdning. Giv din konfirmand en oplevelse for livet, og book mig som entertainer!

Sjov og dygtig entertainer

Jeg er professionel stand-up komiker, og har vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy tilbage i 2003! Udover min passion for komik, så er jeg også tryllekunster, hvilket får de fleste konfirmander op af stolene!

Jeg har optrådt til mere end 500 konfirmationer i hele landet. Det har selvfølgelig givet mig en praktisk erfaring, som jeg nyder godt af i dag.

Jeg ved, hvad konfirmanderne kan lide, og det får de selvfølgelig for fuld skrue – det er og bliver deres dag! Kunsten består så i at levere underholdning til konfirmation, der også får de andre gæster til at græde af grin.

Det er her, at jeg for alvor trækker på mine mange års erfaring som professionel entertainer. Faktisk så god, at jeg kombinerer komik, trylleri og skuespil og smelter det hele sammen til én karakter – nemlig som falsk festfotograf.

Falsk festfotograf som underholdning til konfirmation

Her er hvad du kan forvente af mig som falsk festfotograf, hvor jeg giver den total gas med komik, trylleri og skuespil. Du kan forvente, at underholdningen har fire følgende faser:

1. Den anonyme fase

Jeg ankommer alt for sent til konfirmationen, og undskylder forsinkelsen overfor konfirmanden og forældrene. Konfirmanden har dog ikke hørt om, at jeg skulle komme, men jeg går stille og roligt i gang. Jeg har taget mit sorte spejlrefleks kamera med, som jeg indstiller og begynder at knipse løs blandt gæsterne.

2. Forvirringsfasen

Konfirmanden begynder at skule og kigge lidt skævt til mig, for jeg virker underlig og sådan lidt småfuld. Gæsterne begynder også at sende hinanden blikke – de der “er han ikke lidt mærkelig”-blikke. De kan ikke helt finde ud af, om jeg er en professionel fotograf med hang til ølflasken, eller en hyret entertainer.

3. Ekstremfasen

Konfirmanden og gæsterne er ikke i tvivl om, at jeg er booket som underholdning til konfirmation. Jeg er simpelthen for uprofessionel af en festfotograf at være.

4. Underholdningsfasen

Tiden er kommet til, at konfirmanden skal have den fulde opmærksomhed. Der skal tages familiebilleder af den skøre slags. Derudover har jeg et lille trylletricks i ærmet, som handler om penge. Vi ved jo alle godt, hvor meget en konfirmand går op i penge på lige netop denne dag, hvor dette close-up tricks passer perfekt.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt mig her:

Telefon: 22 82 40 85

E-mail: kontakt@henrikbruhn.dk

Konfirmationsgave fra mig

Imens jeg har gået rundt mellem gæsterne og konfirmanden og taget billeder, har jeg knipset med kameraet ca. 60-80 gange. Derfor samler jeg alle de festlige billeder og giver til konfirmanden, så han har et evigt minde om en god fest med formidabel underholdning til konfirmation. Én ting jeg kan love dig her – billederne afviger fra de traditionelle portrætter.

 

Har du spørgsmål, vil høre mere eller bare tage en hurtig snak? Så kontakt mig da på telefon: 22 82 40 85 eller tryk på knappen herunder:

Henrik Bruhn i baren

Klik og få et uforpligtende pristilbud!

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Har du et spørgsmål?
Stil dit spørgsmål her, og jeg vender fluks tilbage til dig!

Ved at bruge denne formular acceptere du at jeg svarer på sms.