Underholdning til bryllup

Henrik Bruhn tilbyder skræddersyet underholdning til bryllup

Bryllupsunderholdning i særklasse

En kærlighedsfest kan ikke gøres om – Derfor er underholdning til bryllup en vigtig beslutning. Særligt fordi den skal være både sjov, personlig og unik.

Dette er langt fra, hvad mange entertainere kan performe. Jeg startede for over 20 år siden med at spille som musiker til bryllupper, og allerede der gjorde jeg mig nogle erfaringer med, hvilken underholdning der virker til bryllup, og hvilken der ikke gør.

En af de ting, som jeg blev særligt opmærksom på, når jeg personligt eller professionelt sad til en festlig begivenhed og observerede underholdningen, var betydningen af værtsparrets inddragelse. Ofte så jeg, at entertaineren havde mere travlt med at fortælle vittigheder og historier til gæsterne end at fokusere på aftenens midtpunkter. 

Hej Henrik

Mange tak for billederne. Jeg skulle fra flere sider også takke for et rigtig godt indslag. Det var desuden et rigtigt godt udgangspunkt for en god start på festen.

trustpilot image

Har du ikke helt besluttet dig endnu? Så læs videre herunder, og bliv inspireret!

Det gjorde mig utilpas, når jeg så gommen gabe eller bruden kigge i sin taske – alt imens et ”festligt” indslag røg hen over hovedet på dem.

Derudover har jeg en del gange set bryllupsunderholdning blive tåkrummende og pinagtig, fordi entertaineren manglede erfaring og situationsfornemmelse.

Erfaring med underholdning til bryllup er derfor ekstrem vigtig, så både brudeparret føler sig trygge og gæsterne underholdt uden, at de behøver putte vat i ørerne, fordi underholdningen bliver grænseoverskridende.

Du kan være helt tryg ved mig, da jeg har erfaringen, timingen og situationsfornemmelsen i orden.

Falsk festfotograf med komik og trylleri

Den falske festfotograf egner sig perfekt som underholdning til bryllup, da man samtidig med god underholdning får dokumenteret festen i form af billeder af grinende gæster. 

Jeg valgte at blive professionel komiker i 2003, fordi jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-Up Comedy! Der var pludselig andre, som syntes jeg var sjov – så her startede karriereren for alvor.

Sideløbende med min passion for komik fandt jeg det magiske trylleunivers spændende. Dagen lang sad jeg og øvede mig på tricks og fandt på idéer til, hvordan jeg kunne kombinere trylleriet med komikken og dermed levere underholdning i særklasse.

Jeg har derfor sammensat en helt fantastisk bryllupsunderholdning som falsk festfotograf, hvor jeg blandt andet bruger komik, trylleri og naturligvis inddrager brudeparret i min underholdning.

Hvad handler min underholdning til bryllup om?

Når du booker mig som festfotograf til et bryllup, kan du forvente, at underholdningen har fire faser.

De 4 faser afhænger kun lidt af, om underholdningen er bestilt af brudeparret selv, eller om den er bestilt som en gave til parret.  Er den bestilt af brudeparret selv. skal de lege lidt med i starten, og er den bestilt som gave, får de sig noget af en overraskelse!

Du kan læse mere om de 4 faser herunder: 

Festfotografens fire faser

1. Den anonyme fase

Forpustet og forsinket dukker jeg op til bryllupsfesten, hvor gæsterne tror, at jeg er en hyret festfotograf. Jeg undskylder overfor brudeparret, at jeg er sent på den. Brudeparret er forvirret, for de har ikke hyret mig til jobbet, og ingen af de andre gæster ved, hvorfor jeg pludselig står der.

2. Forvirringsfasen

Her begynder folk at tænke, at jeg er lidt underlig af en traditionel fotograf at være. Gæsterne begynder at tvivle på, om jeg er en småfuld festfotograf eller en hyret entertainer.

3. Ekstremfasen

Ingen er længere i tvivl om, at jeg er en entertainer. Jeg giver den fuld gas med billeder af gæsterne, og blander det samtidig med komik og sjove bemærkninger.

4. Underholdningsfasen

I denne fase lægger jeg vægt på gom og brud, hvor jeg har et af parforholdets sjove elementer i ærmet. Jeg laver opstillede billeder af brudeparret til stor morskab for alle – ikke mindst brudeparret.

Som en del af min underholdning, vil jeg teste om bruden kan læse brudgommens tanker ved hjælp af tankeoverførsel. Uden at sige for meget, så kan jeg love dig, at der er mere mellem himmel og jord – samt mand og kvinde – end du lige regner med!

 

Se min præsentationsvideo:

Ekstra bryllupsgave til brudeparret

Det kan godt være, at jeg ikke er professionel festfotograf, men mit sorte spejlreflekskamera er ægte nok. Når jeg går rundt og laver spas ved bordene, tager jeg ca. 60-80 billeder af bryllupsfesten. Alle billederne får brudeparret, som en ekstra gave fra mig. Og én ting kan jeg love dig – de er SJOVE og helt klart et minde der vil bringe smil frem resten af livet!

Underholdningen er i topklasse og udført til perfektion! Jeg elsker mit arbejde og vil altid møde både brudeparret og gæsterne med et smil.

Du er mere end velkommen til at ringe til mig for at få en snak om de forskellige muligheder for underholdning til bryllup.
Det kan gøres på telefon:
22 82 40 85  eller du kan klikke på knappen nedenfor!

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Har du et spørgsmål?
Stil dit spørgsmål her, og jeg vender fluks tilbage til dig!

Ved at bruge denne formular acceptere du at jeg svarer på sms.