fbpx

Arbejdsglæde

Vi bruger lige så lang tid hver dag på at arbejde som vi gør på at sove … Derfor er god søvn og stor arbejdsglæde to vigtige ting for at leve et lykkeligt liv – vidste du i øvrigt at søvn og arbejdsglæde har betydning for hinanden?

Men hvordan finder (eller genfinder) man så arbejdsglæden?

Det gør man ved at følge de lette og hurtigt lærte teknikker som jeg demonstrerer i mit foredrag om arbejdsglæde!

Igennem foredraget vil du lære:

  • Hvordan du kommer i højt humør, selvom du har fået en dårlig start på dagen
  • En hurtig men effektiv teknik til at påvirke andre mennesker positivt – i stedet for at lade nogle af dem påvirke dig negativt
  • Hvad det præcis er i din hjerne, der gør, at du nogle gange ikke er helt tilfreds med dig selv… og hvordan du omprogrammerer den
  • Hvorfor skæld ud og negativ tankegang ikke virker
  • En hurtig og effektiv teknik, der virker meget bedre end skæld ud … Og så skaber den forandring på 24 timer
  • Hvordan forskere har bevist, at du bliver gladere og mere kreativ … Det koster kun 20 kroner at lave denne forandring på din arbejdsplads!

Men foruden det lærer du en ekstrem stærk mental teknik, der vil forgylde dit liv fremover med højt humør, arbejdsglæde og stort selvværd.

Specielt til arbejdsgivere:

Ved at booke dette foredrag til dine medarbejdere er det beviseligt, at du vil sænke sygefraværet og højne produktivitet og effektivitet, så dette foredrag er sin pris værd mange gange. Udfyld formularen herunder for at få et pristilbud eller en uddybende snak.

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!