Arbejdsglæde – foredrag

Foredrag om glæden ved at arbejde

Vælg et af disse 3 emner, eller få mig til at skræddersy et foredrag til dit arrangement

Foredragsholder

Dette er min side, hvor du kan booke mig til foredrag. Jeg tilbyder mange former for foredrag og de er alle skræddersyet lige efter jeres behov.

Jeg har dog 3 faste, som alle omhandler ting, jeg har enten oplevet eller erfaret igennem hele mit liv.

Klik dig videre her for at læse om dem!

Tab dig eller dø!

Det har aldrig været mere relevant, at være glad i sin egen krop. Det har enorm betydning for, hvordan man har det – ikke bare helbredsmæssigt, men også på ens egen psyke, som bliver påvirket af ens fysiske velvære.

Men det er ikke altid lige let at tage sig sammen og tabe sig. Derfor er det en super god idé at høre successhistorier fra andre, hvor det nærmest virkede umuligt at nå i mål.

Klik her for at læse mere om mit foredrag “Tab dig eller dø!”

Markedsmonopol

Vidste du, at uanset hvad du beskæftiger dig med, så kan du overtage og dominere dit marked, hvis du har de rigtige værktøjer?

Vidste du, at de rigtige værktøjer ikke koster penge?

Og vidste du, at det vil tage dig mindre end 6 måneder fra i dag at blive markedsdominerende indenfor din branche … Uden at du skal risikere en eneste krone?

Klik her for at læse mere om foredraget “Markedsmonopol”

Vi bruger lige så lang tid hver dag på at arbejde som vi gør på at sove … Derfor er god søvn og stor arbejdsglæde to vigtige ting for at leve et lykkeligt liv.

Der er i øvrigt videnskabeligt bevis på, at en god nats søvn og et godt arbejdsliv går hånd i hånd i den moderne og travle, vestlige verden. 

Men hvordan finder (eller genfinder) man så arbejdsglæden?

Det gør man ved at følge de lette og hurtigt lærte teknikker som jeg demonstrerer i mit foredrag om arbejdsglæde!

Igennem foredraget vil du lære:

  • Hvordan du kommer i højt humør, selvom du har fået en dårlig start på dagen
  • En hurtig men effektiv teknik til at påvirke andre mennesker positivt – i stedet for at lade nogle af dem påvirke dig negativt
  • Hvad det præcis er i din hjerne, der gør, at du nogle gange ikke er helt tilfreds med dig selv… og hvordan du omprogrammerer den
  • Hvorfor skæld ud og negativ tankegang ikke virker
  • En hurtig og effektiv teknik, der virker meget bedre end skæld ud … Og så skaber den forandring på 24 timer
  • Hvordan forskere har bevist, at du bliver gladere og mere kreativ … Det koster kun 20 kroner at lave denne forandring på din arbejdsplads!

Men foruden det lærer du om en ekstrem stærk mental teknik, der vil forgylde dit liv fremover med højt humør, arbejdsglæde og stort selvværd.

Specielt til arbejdsgivere:

Ved at booke dette foredrag til dine medarbejdere er det beviseligt, at du vil sænke sygefraværet og højne produktivitet og effektivitet, så dette foredrag er sin pris værd mange gange. Brug kontaktformularen herunder, hvis du vil i kontakt med mig og høre nærmere, hvad foredraget indebærer:

Udfyld denne formular, så hører du fra mig senest imorgen!