Underholdning til fest

Suværen festunderholdning for alle

Underholdning til fest

Suværen festunderholdning for alle

Underholdning til fest

Suværen festunderholdning for alle

Danmarksmester i festunderholdning

Jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand-up Comedy tilbage i 2003 og har levet af at lave underholdning til fest siden da. Jeg lavede min egen tv-serie, nemlig COMEDY-KUREN i 2008, og siden har jeg ikke været i tvivl om, hvad jeg ville:

JEG SKAL LEVERE UNDERHOLDNING TIL FEST!

Skuespil, trylleri, komik og fotografi

Alt det tilbyder jeg. Det gør jeg så igennem en speciel underholdningspakke, jeg kommer med, hvor jeg kombinerer komik, skuespil og trylleri i en samlet rolle som “Fotograf”. Det, der sker, er lidt forskelligt alt efter arrangementets type.

Henrik Bruhn i baren

Jeg målretter nemlig min festunderholdning, så selskabets hovedperson/hovedpersoner kommer i centrum, og er det firmafest, kan jeg selvfølgelig bruge firmaet og nogle af medarbejderne som omdrejningspunkt.

Udover firmafester og julefrokoster har jeg et specielt program til særlige lejligheder såsom:

 

Klik dig ind på mine links ovenover og læs mere om, hvad jeg laver til den enkelte fest. Det vigtigste her er bare, at det handler om, at alle skal have en god oplevelse. Jeg har optrådt som komiker siden 2003, og det har givet mig en ret stor erfaring i, hvad der virker og ikke virker. Læs mere om det her.

Se min præsentationsvideo:

Lad os sammen gøre din festunderholdning til noget helt særligt

Jeg kan tilpasse min underholdning til fest, så den matcher dit selskab – og har du specielle ønsker, så klarer jeg nok også dem!

Jeg elsker at underholde folk og har optrådt til et hav af arrangementer igennem de sidste 15 år – det har bare altid pint mig, at jeg ikke har underholdt til din fest! Så lad os gøre noget ved det nu!

Hvis I er flere om at tage beslutningen, så lad mig hjælpe dig med at overbevise de andre.

Klik på knappen nedenunder, så får du mit materiale om underholdning til fest. Er det kun dig, der bestemmer festunderholdningen, så send mig en e-mail eller endnu bedre: Ring dog nu på 22 82 40 85, så ses vi til din fest!

Henrik Bruhn i baren

Få et uforpligtende pristilbud!

Vi bruger cookies til at indsamle statistik over brugen af hjemmesiden

Hvis du klikker på knappen 'Accepter', godkender du, at vi sætter cookies til brug for statistik. Hvis du klikker på knappen 'Afvis,' sætter vi ikke cookies til statistik – vi benytter dog en cookie for at huske dit valg.

Klik her for at læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Har du et spørgsmål?
Stil dit spørgsmål her, og jeg vender fluks tilbage til dig!

Ved at bruge denne formular acceptere du at jeg svarer på sms.