fbpx

Underholdning til firmafest – med skuespil, komik, trylleri og fupfotografi i en samlet pakke

Søger du underholdning til firmafest? Så bliv her, for du har fundet den ultimative underholdning. Jeg er professionel entertainer med hang til at være usandsynlig dygtig, som uden tvivl vil få firmagæsterne og personalet til at skraldgrine!

Entertainer med styr på underholdning til firmafest

Jeg har levet som professionel komiker, siden jeg vandt DM i Stand-up Comedy i 2003, og efterfølgende har jeg optrådt ved over 200 firmafester – store som små virksomheder landet over. Derudover er jeg tryllekunster og i tidernes morgen (for 20 år siden) tog jeg rundt som festmusiker. Jeg har efterhånden været til ret mange fester og erfaret, hvilken type underholdning til firmafest, der virker allerbedst. 

De fleste af os har været til en firmafest eller firmajulefrokost, og bevidnet, at der altid er et par gæster i forsamlingen, som starter hårdt ud med drikkevarerne. Når jeg så kommer med underholdningen, så er de på grænsen til (meget) fulde. Den situation har jeg stået i mange gange og den håndterer jeg altid professionelt, så både de og de øvrige gæster bliver involveret.

Den falske festfotograf til firmafest

Jeg har erfaret mig, at komik og trylleri fungerer hylende godt som underholdning til en firmafest. Faktisk så godt, at jeg kommer som falsk festfotograf, hvor jeg kombinerer komik, trylleri og skuespil i underholdningen.

Når du booker mig som falsk festfotograf kan du forvente fire faser i underholdningen.

Den anonyme fase

Jeg ankommer til firmafesten i al hast og undskylder min forsinkelse. Ingen af gæsterne ved, at jeg blot er en falsk festfotograf, som om lidt begynder at opføre sig lidt underligt som fotograf. Jeg har et stort spejlrefleks Canon-kamera med, som jeg gør klar og begynder at knipse løs med til festen.

Forvirringsfasen

Fasen, hvor gæsterne begynder at viske lidt til hinanden, om jeg ikke er lidt småfuld eller mærkelig af en professionel fotograf at være.

Ekstrem-fasen

Der er ikke længere nogle af gæsterne som tror på, at jeg er en hyret fotograf. De har opdaget, at jeg er en entertainer, som laver sjov og tager underlige billeder af dem.

Underholdningsfasen

I den sidste fase skal der tages fællesbillede af alle medarbejdere – inden ankomsten til festen, har jeg fået nogle navne på folk i personalegruppen, som skal have lidt ekstra “røg”. Dem sætter jeg i fokus, så det både bliver sjovt for dem og deres kolleger.

OBS! Jeg fraskriver mig alt ansvar for medarbejdere der:

  • Tisser i bukserne
  • Dør af grin
  • Klager over ømme mavemuskler

Firmagave til jer fra mig

Professionel underholdning til firmafest viser medarbejderne, at der er lagt kræfter i at forkæle dem og underholde dem. Derfor har jeg en gave til hele personalegruppen. Nemlig mine ca 100 billeder, som jeg knipser under firmafesten.

Nu får du pludselig en fest, som bliver talt om igen og igen. Tømmermændene dagen efter bliver glemt, men det er underholdningen og selve festen ikke! 

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at give din personalegruppe den bedste underholdning til firmafest. Underholdningen er i topklasse og jeg elsker mit arbejde – det vil smitte af på jer!

Ring endelig til mig på telefon 22 82 40 85 og få en god snak om underholdning til firmafest!

Hej Henrik!

Jeg vil bare lige sige på Stofas og mine vegne, at vi synes, det var et super godt show, du leverede i lørdags i Lystrup. Mange tak for det og det kunne godt være, at det blev en anden gang, hvis du er frisk på det:0) Ha' det godt!

Pernille S

STOFA A/S

Underholdning for alle

Jeg målretter mit show, så det ikke fornærmer nogen og alle morer sig uanset alder.

Hej Henrik
Tak for sidst!
Jeg kan fortælle dig, at vi kun har fået meget positive tilbagemeldinger - alle syntes, det var en kanon optræden, du leverede.

Jeg vil gerne takke dig for, at du var med til at gøre aftenen så
 fantastisk - jeg er rigtig glad for, at det var dig, vi bookede.

Møgeltønder IF

Underholdning til firmafest

Underholdning kan også være i hverdagen. Her er der komik til at sparke et salgsmøde igang!

Hej Henrik.

Tak for din underholdning i fredags på Euc syd!

Det har kun været gode tilbagemeldinger - alle syntes, det var super godt.

EUC Syd

Underholdning til møder

Komik kan være et fantastisk indslag til firmamøder. Det får humøret op og dermed indlæringsevnen, interessen og genkaldelsen.