fbpx

Underholdning til bryllup – Trylleri, komik, fupfotografi og komik i én samlet pakke

Bryllupsunderholdning i særklasse

En kærlighedsfest kan ikke gøres om – derfor er underholdning til bryllup en vigtig beslutning. Særligt fordi den skal være sjov, personlig og unik. Dette er langt fra, hvad mange entertainere kan performe. Jeg startede for over 20 år siden med at spille som musiker til bryllupper, og allerede der gjorde jeg mig nogle erfaringer med, hvilken underholdning til bryllup, der virker.

En af de ting, som jeg blev særligt opmærksom på, når jeg personligt eller professionelt sad til en festlig begivenhed og observerede underholdningen, var betydningen af værtsparrets inddragelse. Ofte så jeg, at entertaineren havde mere travlt med at fortælle vittigheder og historier til gæsterne end til at fokusere på aftenens midtpunkt(er). Det gjorde mig utilpas, når jeg så gommen gabe eller bruden kigge i sin taske – alt imens et ”festligt” indslag røg hen over hovedet på dem.

Derudover har jeg en del gange set bryllupsunderholdning blive tåkrummende og pinagtig, fordi entertaineren manglede erfaring og situationsfornemmelse.

Erfaring med underholdning til bryllup er derfor ekstremt vigtig, så både brudeparret føler sig trygge og gæsterne underholdt – uden at de behøver putte vat i ørerne, fordi underholdningen bliver grænseoverskridende.

Du kan være helt tryg ved mig, da jeg har erfaringen, timingen og situationsfornemmelsen i orden.

Falsk festfotograf med komik og trylleri

Bryllupsunderholdning til den store dog

Jeg valgte at blive professionel komiker i 2003, fordi jeg vandt Danmarksmesterskabet i Stand Up Comedy! Der var pludselig andre end mig selv, som syntes jeg var sjov – så her startede karriereren for alvor. Sideløbende med min passion for komik, fandt jeg det magiske trylleunivers spændende. Dagen lang sad jeg og øvede mig på tricks, og fandt på idéer til, hvordan jeg kunne kombinere trylleriet med komikken, og dermed levere underholdning i særklasse.

Jeg har derfor sammensat en helt fantastisk bryllupsunderholdning som falsk festfotograf, hvor jeg blandt andet bruger komik, trylleri og naturligvis inddrager brudeparret i min underholdning.

Hvad handler min underholdning til bryllup om?

Jeg ankommer til festen, under dække af at være festfotograf – men i virkelighed er jeg jo “bare” en falsk en af slagsen. Ved ankomsten undskylder jeg naturligvis min forsinkelse, og går straks i gang med mit arbejde som “professionel” fotograf. Over skulderen har jeg en taske med med mit Canon spejlreflekskamera, som sirligt tages op og gøres klar!

Festfotografens fire faser

Når jeg kommer ud til din fest kan du forvente, at min underholdning til bryllup inddeles i fire faser.

Den anonyme fase

Forpustet og forsinket dukker jeg op til bryllupsfesten, hvor gæsterne tror, at jeg er en hyret festfotograf. Jeg undskylder overfor brudeparret at jeg er sent på den. Brudeparret er forvirrede, for de har ikke hyret mig til jobbet og ingen af de andre gæster ved, hvorfor jeg pludselig står der.

Forvirringsfasen

Her begynder folk at tænke, at jeg er lidt underlig af en traditionel fotograf at være. Gæsterne begynder at tvivle på, om jeg er en småfuld festfotograf eller en hyret entertainer.

Ekstrem-fasen

Ingen er længere i tvivl om, at jeg er en entertainer. Jeg giver den fuld gas med billeder af gæsterne, og blander det samtidig med komik og sjove bemærkninger.

Underholdningsfasen

I denne fase lægger jeg vægt på gom og brud, hvor jeg har et af parforholdets sjove elementer i ærmet. Jeg laver opstillede billeder af brudeparret til stor morskab for alle – ikke mindst brudeparret.

Som en del af min underholdning, vil jeg teste om bruden kan læse brudgommens tanker ved hjælp af tankeoverførsel. Uden at sige for meget, så kan jeg love dig, at der er mere mellem himmel og jord – samt mand og kvinde – end du lige regner med!

Min underholdning til bryllup bliver alt andet end gabende kedeligt! Det skal fejres at to skønne mennesker har sagt ja til hinanden og det skal gøres med en kærlig og yderst sjov omgang ”røg”.

Ekstra bryllupsgave til brudeparret

Det kan godt være, at jeg ikke er professionel festfotograf, men mit sorte Canon-kamera er ægte. Når jeg går rundt og laver spas ved bordene, tager jeg ca. 100 billeder af bryllupsfesten. Alle billederne får brudeparret, som en ekstra gave fra mig. Én ting kan jeg love dig – de er SJOVE og helt klart et minde værd!

Underholdningen er i topklasse og udført til perfektion! Jeg elsker mit arbejde og vil altid møde dig, brudeparret og gæsterne med et smil.

Du er mere end velkommen til at ringe til mig på telefon 22 82 40 85 og få en snak om underholdning til bryllup.

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags…Det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogen, der skal bruge noget underholdning, skal jeg bestemt nok anbefale dig – og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig, vi kontakter.

Peernille Fyhn

Kære Henrik
 
Vi vil lige endnu engang sige tusind tak for dit fantastisk sjove indslag til vores kobberbryllup 😊 Vi har fået så meget positiv feedback fra vores gæster, der går på, at du var helt vildt sjov😂😂
 
Som "parterapeut" var du super, det var skønt at se Henrik fra en ny side, og jeg blev helt nyforelsket igen 😉
 
Tak for denne gang. Vi håber, du evt. laver et show igen - så kommer vi helt sikkert og ser dig ❤
Dorthe Ly Larsen

Hej Henrik
 
Vil lige takke dig for et rigtig godt indlæg til Rikke og Mortens bryllup i lørdags.
 
Du tog fusen på de unge, og det var helt fint.
Mariane Jensen

Hej Henrik,

Tak for sidst. Vi havde et rigtig dejligt bryllup og beslutningen om at dit indslag skulle være en del af underholdningen, var det helt rigtige.
Det var en virkelig sjov oplevelse, og du havde en fin fornemmelse for, hvad der skulle til for at netop vores selskab kunne more sig.Skal hilse fra brudeparret og sige mange tak 🙂

Hanne R. Jensen

Hej Henrik

Vi bukker og nejer – det var vild godt, alle var super glade. Det vil der bliver snakket længe om over de små kaffeborde.

Endnu en gang tusind mange tak.

Jeanette Ølstykke