fbpx

Underholdning til konfirmation – Komik, fupfotografi, skuespil og trylleri som konfirmationsunderholdning!

Stand-up comedy er i høj kurs som underholdning til konfirmation. De unge konfirmander er vilde med kombinationen af seriøsiteten og humoren i min underholdning. Giv din konfirmand en oplevelse for livet, og book mig som entertainer!

Sjov og dygtig entertainer

Jeg er professionel stand-up komiker, og jeg har endog vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy tilbage i 2003! Udover min passion for komik, så er jeg også tryllekunster, hvilket får de fleste konfirmander op ad stolene! Jeg har optrådt til over 500 konfirmationer i hele landet. Det har selvfølgelig givet mig en praktisk erfaring, som jeg nyder godt af i dag.

Jeg ved, hvad konfirmanderne kan lide, og det får de selvfølgelig for fuld skrue – det er og bliver deres dag! Kunsten består så i at levere underholdning til konfirmation, der også får de andre gæster til at græde af grin. Det er her, at jeg for alvor trækker på mine mange års erfaring som professionel entertainer. Faktisk så god, at jeg kombinerer komik, trylleri og skuespil og smelter det hele sammen til én karakter – nemlig som falsk festfotograf.

Falsk festfotograf som underholdning til konfirmation

Jeg tager ud som falsk festfotograf, hvor jeg giver den total gas med komik, trylleri og skuespil. Du kan forvente, at underholdningen har 4 faser.

Den anonyme fase

Jeg ankommer alt for sent til konfirmationen, og undskylder forsinkelsen overfor konfirmanden og forældrene. Konfirmanden har dog ikke hørt om, at jeg skulle komme, men jeg går stille og rolig i gang. Jeg har taget mit sorte Canon spejlrefleks kamera med, som jeg indstiller og begynder at knipse løs blandt gæsterne.

Forvirringsfasen

Konfirmanden begynder at skule og kigge lidt skævt til mig, for jeg virker underlig og sådan lidt småfuld. Gæsterne begynder også at sende hinanden blikke – de der “er han ikke lidt mærkelig” blikke. De kan ikke helt finde ud af, om jeg er en professionel fotograf med hang til ølflasken, eller en hyret entertainer.

Den ekstreme fase

Konfirmanden og gæsterne er ikke i tvivl om, at jeg er booket som underholdning til konfirmation. Jeg er simpelthen for uprofessionel af en festfotograf at være.

Underholdningsfasen

Tiden er kommet til, at konfirmanden skal have den fulde opmærksomhed. Der skal tages familie billeder af den skøre slags. Derudover har jeg et lille trylle tricks i ærmet, som handler om penge. Vi ved jo alle godt, hvor meget en konfirmand går op i penge på lige netop denne dag, hvor dette close-up tricks passer perfekt.

Konfirmationsgave fra mig

I mens jeg har gået rundt mellem gæsterne og konfirmanden og taget billeder, har jeg knipset med kameraet ca 100 gange. Derfor samler jeg alle de festlige billeder og giver til konfirmanden, så han har et evigt minde om en god fest med formidabel underholdning til konfirmation. Én ting jeg kan love dig her – billederne afviger fra de traditionelle portrætter.

Du kan ringe til mig lige nu og her på telefon 22 82 40 85, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere en dato i kalenderen. Du kan også udfylde formularen og få et pristilbud og se mit materiale om underholdning til konfirmation her:

Hej Henrik!

Tusind tak for fantastisk underholdning til Cecillies konfirmation👍👍👍 Helt fantastisk😉👍 Alle uden undtagelse morede sig fuldt ud.

Henriette Kristensen

Hej Henrik,

1000 tak fordi du kom og var med til at give vores søn den bedste konfirmation, man kunne tænke sig! Vi var SÅ meget underholdt af dig, og vi fik kanon respons fra alle gæsterne bagefter. De var vilde med dig og din humor 🙂 Christian var vild med dig - og det var vi også!!!

Høj, høj klasse 👍😄

TAK!!!

Ha' en rigtig god weekend 🙂

Lene Clemens

Hej Henrik
 
Tak for super god underholdning ved Sebastians konfirmation den 20.maj. Det var virkelig morsomt og vi var alle flade af grin.
Sebastian var glad og alle talte om, hvor sjovt det var.
 
Vi glæder os til at se dig næste gang
Lone Kongstad

Hej Henrik
 
Mange TAK for en virkelig skøn og morsom underholdning i lørdags til Louises konfirmation i Mosede.
Alle gæsterne synes, at det var fantastisk morsomt. Så endnu tak for din hjælp.
 
PS  Jeg gemmer selvfølgelig dine mails, hvis behov for kontakt opstår igen. Ligeledes gav jeg din mailadresse til nogle af gæsterne.
Vibeke Nielsen

Hej Henrik,

Lige en lille hilsen her fra det sønderjyske - og endnu en gang tak for god underholdning til min datter Annicas konfirmation den 14. maj. Folk morede sig, og vi har fået mange positive tilbagemeldinger.

Henny Sørensen

Hej Henrik

Tak for et forrygende show i lørdags. Alle var vildt begejstret!

Denne kvinde fik latterkrampe, gik i fødsel og fødte 5 timer og 57 minutter senere en dejlig datter. (se vedhæftet foto).

Konfirmanderne synes bare det var det fedeste show...

Bjarne og familien