fbpx

Så book mig dog!

Goddaw i stuen og velkommen til min internetside. Udover at jeg synes, du bare skulle gå direkte til telefonen og ringe på 22 82 40 85 og booke mig, kan jeg fortælle om mig selv, at jeg er lige den underholdning, du står og mangler til dit næste arrangement – nu kan du roligt gå videre til at booke mig!

Nå, men så kan jeg da skrive, at du simpelthen ikke finder bedre underholdning i kongeriget. Jeg garanterer for at sætte dig og dine gæster i en grædende grine-tilstand!

Foruden at have underholdt til et utal af private fester, er jeg også meget brugt af de store firmaer såsom: A.P. Møller, ATP, Danfoss, Grundfos A/S, IBM, KPMG, Legoland A/S, Maersk Trading, National Banken, Novo Nordisk, Sonofon og mange flere!

Som du kan se på listen, har jeg snart optrådt for Gud og hver mand. Eller nej, det med Gud bliver jo nok mit sidste nummer. Men jeg er vældig frisk på dit arrangement – også selvom det skulle blive det sidste!

Firmafest, julefrokost, fødselsdag, konfirmation, bryllup eller et festligt indslag på universitetet … Jeg har prøvet lidt af hvert.

SÅ skal der bookes!

Ja, jeg er så sjov, at jeg vandt titlen som Danmarksmester i Stand-up Comedy i 2003, og ja – jeg har været med i en masse på TV2 Zulu, TV3 og Kanal 5,6 og 9 og ja, jeg spiller Erik Clausens søn i filmen ”Ledsaget udgang” og “Frihed på prøve”… Du kan se lidt af det, jeg har lavet ved at klikke på min præsentationsvideo øverst til højre.

Jeg har faktisk optrådt over 800 gange med mit show, og JO – det er mig fra Comedy-Kuren, der blev sendt på Kanal 5 og nu findes den på min helt egen dvd… DET VAR DEN BOOKING DU KOM FRA! Ring nu på 22 82 40 85, eller hvis du hellere vil, kan du jo også udfylde formularen herunder, så jeg kan sende dig et tilbud. Jo, jo, book du bare løs – SÅ SES VI TIL DIN FEST!

Hej Henrik

TAK for en superb aften

Det var edder….. godt

Overraskende – humørfyldt, og helt igennem en dejlig overraskelse for Karsten og vores gæster

(hold kæft – hvor var han god) er bare en af de sætninger – der flyver rundt i havnen.

TAK

Lisa Jørgensen

Hej Henrik

Tusinde tak for en forrygende og fantastisk underholdning i lørdags...det var SÅ sjovt og gæsterne talte om indslaget resten af aftenen, så det var et hit 🙂

Mine forældre grinede da også så tårerne trillede, så det kunne ikke være bedre.

Hvis jeg hører om nogle der skal bruge noget underholdning, så skal jeg bestemt nok anbefale dig og hvis vi selv skulle få brug for underholdning på et tidspunkt, så er det dig, vi kontakter.

Peernille Fyhns

Hej Henrik!
 
Det var en super fest - sikke en kanon underholdning, folk var helt vilde med dig 👍 der blev snakket om dig resten af aftenen.
Super start på en fest, tak😊
Charlotte Strand

Kære Henrik
 
Vi vil lige endnu engang sige tusind tak for dit fantastisk sjove indslag til vores kobberbryllup 😊 Vi har fået så meget positiv feedback fra vores gæster, der går på, at du var helt vildt sjov😂😂
 
Som "parterapeut" var du super, det var skønt at se Henrik fra en ny side, og jeg blev helt nyforelsket igen 😉
 
Tak for denne gang. Vi håber, du evt. laver et show igen - så kommer vi helt sikkert og ser dig ❤
Dorthe Ly Larsen

Hej Henrik
 
Tak for super god underholdning ved Sebastians konfirmation den 20.maj. Det var virkelig morsomt og vi var alle flade af grin.
Sebastian var glad og alle talte om, hvor sjovt det var.
 
Vi glæder os til at se dig næste gang
Lone Kongstad